tlissewegenartje

tlissewegenartje

AANNEMER PLAATSTE VERKEERSBORDEN VEEL TE VROEG

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje do, oktober 05, 2017 21:35:47

Veel inwoners en passanten van de scharphoutstraat waren verrast door de vele de verkeersborden dat de straat onderbroken zou worden.

Op vraag van verschillende mensen heb ik navraag gedaan. Blijkbaar gaat het om kabel- en sleufwerken voor Nemo Link Limited (de nieuwe hoogspanningslijn) in de Patentestraat. Dit werd reeds aangekondigd in een bewonersbrief eind juli. Alleen liepen de werken vertraging op en heeft de aannemer de borden veel te vroeg geplaatst en bovendien ook veel meer dan nodig. Op vraag van de Stad werd nu in samenspraak met de politie en de aannemer beslist om de borden voorlopig weg te nemen, aangezien momenteel nog geen werkzaamheden worden uitgevoerd in de Patentestraat ter hoogte van de Scharphoutstraat. Op het moment dat de werken daar beginnen zal de Scharphoutstraat tijdelijk doodlopend zijn ter hoogte van de Patentestraat, vandaar de vele borden in dit gebied. De Scharphoutstraat zelf wordt dus niet onderbroken.

Wanneer de werkzaamheden op die plaats precies zullen uitgevoerd worden, kan zeer moeilijk worden ingeschat. Dit is afhankelijk van het verloop van de eerder fasen van de werkzaamheden en de weersomstandigheden. In normale omstandigheden is het einde van deze fase voorzien tegen eind februari 2018.

Mathijs Goderis  • Reacties(0)