tlissewegenartje

tlissewegenartje

HALLOWEENTOCHT DIT JAAR TE ZEEBRUGGE

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje do, oktober 05, 2017 21:29:51

Dames, heren, en allerkleinste Halloweenfans!

Dit jaar gaat de halloweentocht niet door te Lissewege maar wel te Zeebrugge. Het worden twee-jaarlijkse evenementen, het ene jaar gaat het door te Zeebrugge en het jaar daarop te Lissewege.

Nu het is reeds zover, de inschrijvingen kunnen beginnen voor het Halloween evenement te Zeebrugge op dinsdag 31oktober!!!! Wat moet jullie hiervoor doen? De inschrijving PER kind kost U 2euro.

Hiervoor krijgen ze een avond vol magie, sfeer en een grote zak met lekkers om mee naar huis te nemen.

De inschrijvingen worden gezien als volledig en finaal wanneer u 2euro per kind stort op het rekeningnr van onze vereniging: BE72 7360 2132 5516

Ofwel mag U een gesloten omslag met het inschrijvingsgeld in de brievenbus bij de Eiensluisstraat nr 30 te Zeebrugge deponeren.

HEEL BELANGRIJK : zet in de vermelding van het bankoverschrift of op de omslag de naam & familienaam VAN IEDER KIND die deelneemt, want dit jaar vallen er ook 2 leuke extra prijzen te winnen! De namen van de ouders is dus niet belangrijk.

Een bevestiging van betaling naar iedereen toesturen is moeilijk, maar als u twijfelt of we uw betaling goed hebben ontvangen mag U altijd een pb hier op de pagina sturen en dan zullen we het zeker controleren en U geruststellen.

De plaatsen zijn ook dit jaar weer beperkt dus probeer u liever wat vroeger in te schrijven dan later, want hoe jammer zouden de kindjes het niet vinden mochten ze vernemen dat al hun vriendjes gaan trick or treaten, maar zij er niet bij konden zijn.

Hou onderstaande pagina in de gaten, want er komen zeker nog updates:

https://www.facebook.com/halloweenzeebrugge/

Halloween is comming!!!  • Reacties(0)