tlissewegenartje

tlissewegenartje

ONGENOEGEN BIJ GEMEENTERAADSLID JEAN-MARIE DE PLANCKE

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje ma, augustus 28, 2017 23:41:15

ZEEbrugge mag en kan zijn identiteit niet opgeven. het begon met woorden en een paar kleine zaken, doch nu met de nieuwe bewegwijzering op de A11 is het duidelijk dat burgemeester Landuyt zijn zin aan het doordrijven is. Ik heb dan ook deze morgen al een mail gestuurd naar hem en het schepencollege.... en het fouwtje....wel dat verwijst naar kopman van coalitiepartner Cd&V Dirk Defauw. :) Hieronder kan je dan ook mijn mail lezen:

*******************************************************

Geachte heer Burgemeester,

Dames en heren schepenen,

Samen met mij zijn heel wat ZEEbruggenaars en niet ZEEbruggenaars misnoegd over het feit dat de signalisatie op de A11 niet naar de haven van ZEEbrugge verwijst, doch wel naar Brugge-Zeehaven.

Wij zijn niet enkel misnoegd maar boos dat de naam van onze deelgemeente moet verdwijnen voor Brugge…….sterk merk. Zeebrugge is, was en blijft maritiem een sterk merk en dat bordje zal er niks aan veranderen.

Met alle Zeebruggenaars en Zeebrugse bedrijven gaan wij blijven ijveren voor een bloeiende haven en gemeenschap en vooral ook een leefbaar en fijn ZEEbrugge om te wonen en te werken.

Het moge duidelijk zijn dat dit een gewestweg is , maar de wegbeheerder zal heel zeker gewerkt hebben volgens de instructies ontvangen van de stad of het havenbedrijf waar u voorzitter van Bent.

Verder zijn wij overtuigd dat deze bewust verwijdering van de naam Zeebrugge de verwarring enkel kan doen toenemen.

We hopen dan ook dat dit een fouwtje :) blijkt te zijn en er binnenkort een nieuw bord zal staan met de juiste en enige echte benaming ZEEbrugge-met pictogram haven . zoals op het ander bord waarvan foto in bijlage.

Uw welwillend gevolg tegemoet ziende verblijf ik inmiddels,

Hoogachtend,

Jean-Marie De Plancke

Gemeenteraadslid Stad Brugge  • Reacties(0)