tlissewegenartje

tlissewegenartje

DOE MEE AAN HET SPEL 'MONOPOLY BRUGGE'

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje ma, augustus 28, 2017 23:34:51

Beste inwoners van Lissewege, Zwankendamme en Zeebrugge,

Er komt een unieke Brugge-editie van het befaamde bordspel Monopoly. Het spel krijgt een Brugs jasje. Zo worden alle locaties ingevuld met bekende Brugse straten, pleinen en bezienswaardigheden. Bruggelingen krijgen de kans om het bord mee in te vullen. Per Brugse deelgemeente werd één typerende locatie gekozen. De locatie met de meeste stemmen krijgt een mooie plek op het officiële bord.

Bij deze wil ik graag een warme oproep doen om Brugge Noord op de kaart te zetten, letterlijk én figuurlijk! Via deze link kan je stemmen op de toren van Lissewege, de St-Georgeswandeling in Zeebrugge of de kerk van Zwankendamme! http://bit.ly/2v4Cqe4 Stemmen kan vanaf vandaag tot zondagavond 3 september.

De Brugge-editie van Monopoly zal te verkrijgen zijn vanaf december. Het spel wordt slechts op een gelimiteerd aantal exemplaren uitgebracht, dus snel zijn is de boodschap. Houd de website en Facebookpagina 'Monopoly Brugge' in de gaten want binnenkort verschijnt er een link voor de vooruitbestelling van het spel. Het spel zal vanaf december bovendien te verkrijgen zijn in Mijn Brugge (Frank Van Ackerpromenade 2, 8000 Brugge) en de Museumshop (Dijver 16, 8000 Brugge).

Meer info: www.MONOPOLYBRUGGE.be

Met vriendelijke groeten,

Mathijs Goderis

Fractieleider voor sp.a in de Brugse Gemeenteraad  • Reacties(0)