tlissewegenartje

tlissewegenartje

WEBSITE TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje wo, oktober 18, 2017 22:27:28

Voor de laatste nieuwsjes van 'Tlissewegenartje...............KLIK HIER!

 • Reacties(0)//www.tlissewegenartje.be/#post4848

AANNEMER PLAATSTE VERKEERSBORDEN VEEL TE VROEG

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje do, oktober 05, 2017 21:35:47

Veel inwoners en passanten van de scharphoutstraat waren verrast door de vele de verkeersborden dat de straat onderbroken zou worden.

Op vraag van verschillende mensen heb ik navraag gedaan. Blijkbaar gaat het om kabel- en sleufwerken voor Nemo Link Limited (de nieuwe hoogspanningslijn) in de Patentestraat. Dit werd reeds aangekondigd in een bewonersbrief eind juli. Alleen liepen de werken vertraging op en heeft de aannemer de borden veel te vroeg geplaatst en bovendien ook veel meer dan nodig. Op vraag van de Stad werd nu in samenspraak met de politie en de aannemer beslist om de borden voorlopig weg te nemen, aangezien momenteel nog geen werkzaamheden worden uitgevoerd in de Patentestraat ter hoogte van de Scharphoutstraat. Op het moment dat de werken daar beginnen zal de Scharphoutstraat tijdelijk doodlopend zijn ter hoogte van de Patentestraat, vandaar de vele borden in dit gebied. De Scharphoutstraat zelf wordt dus niet onderbroken.

Wanneer de werkzaamheden op die plaats precies zullen uitgevoerd worden, kan zeer moeilijk worden ingeschat. Dit is afhankelijk van het verloop van de eerder fasen van de werkzaamheden en de weersomstandigheden. In normale omstandigheden is het einde van deze fase voorzien tegen eind februari 2018.

Mathijs Goderis • Reacties(0)//www.tlissewegenartje.be/#post4847

TEAM TLISSEWEGENARTJE BOUWT ZIJN ACTIVITEITEN AF

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje do, oktober 05, 2017 21:34:46

Na jarenlange belangloze inzet heeft het team van Tlissewegenartje besloten om in alle schoonheid met bepaalde activiteiten en evenementen te stoppen. De oorzaak ligt niet aan de roddels die men verspreidde op en rond het marktplein, dat sommige teamleden ruzie met elkaar zouden hebben. Dit is zeker niet waar en uit de lucht gegrepen. De feitelijke oorzaak is dat de meeste medewerkers een beetje ouder worden en het zwaar wordt bij sommige activiteiten. Spijtig genoeg is er geen opvolging voor deze mensen en had het team ook te kampen met logistieke steun.

Volgende evenementen zullen geschrapt worden: " de Zinderdreve feesten met het 'ontbijt op straat' en het buurtfeest met de 'rommel- Pop-Up- en avondmarkt' alsook de tweedaagse Lichtfeesten waarbij ze nooit konden rekenen op een geldelijke - of logistieke steun van Brugge-Plus".

Dit jaar geven ze wel nog onze medewerking bij de halloweenwandeling die doorgaat op 31 oktober te Zeebrugge.

Zeker staat vast dat het team nog zal deelnemen aan de "jaarlijkse Beeldenroute" van Gratiën en Angele met het aankleden of versieren van de bomen langs de Pol Dhondtstraat en ook "Dag van de Buren" waar buurtbewoners samen komen op onze bankjes en zelf zorgen voor een drankje en een hapje.

Ook zal je nog geregeld het team kunnen zien op 'de bankjes' waar het altijd leuk en gezellig is en ook tijd zullen hebben om dan ook eens te roddelen en kritiek te geven over sommige jaloerse medeburgers.

Nog een woord van oprechte dank aan iedereen die ons altijd gesteund heeft,

Vanwege ons team:

'Fabienne en Dirk' - 'Jurgen en Dominique' - Vanessa, Patrick en Amber' - 'Martine en Norbert' - 'Josiane en Eric' - 'Alain en Diane' - 'Miriam en Rudi'.

De vogelnestkastjes werden tevens verwijdert uit de bomen waarbij het team meegedaan heeft aan de 23ste editie van de jaarlijkse Beeldenroute.

Eric geeft een woordje uitleg op de 'fin de saison' van het team aan de de deelnemers van de nestkastjesroute en de sponsers over de doelstellingen die 'Team Tlissewegenartje' zal nemen in de toekomst.

Miriam kreeg een bloemetje en een geschenk van de teamleden aangeboden omdat zij vele jaren zorgde dat haar mensen nooit honger hadden en altijd iets te eten kregen. • Reacties(0)//www.tlissewegenartje.be/#post4846

DE SCHOOLTREIN NOG MAAR EENS TE LAAT!

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje do, oktober 05, 2017 21:33:03

Voor de vierde keer al dit schooljaar(3/10) was de schooltrein in Lissewege vanmorgen 20 minuten te laat. Het weinige openbaar vervoer dat we hebben laat steeds vaker de reiziger in de steek. Dit kan zo niet verder. Ik zal vragen aan Stad Brugge om een officieel schrijven te richten aan de NMBS. Wie zelf een klacht wil indienen of een compensatie wenst aan te vragen kan dat via deze link: http://bit.ly/2wubtwR

Met vriendelijke groeten,

Mathijs Goderis

Fractieleider voor sp.a in de Brugse Gemeenteraad • Reacties(0)//www.tlissewegenartje.be/#post4845

ACTIVITEITEN OKTOBER 2017

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje do, oktober 05, 2017 21:31:51

Bekijk de activiteiten voor de maand oktober.......KLIK HIER! • Reacties(0)//www.tlissewegenartje.be/#post4844

EUCHARISTIEVIERINGEN

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje do, oktober 05, 2017 21:31:11

- woensdag 4 oktober om 8u voor: Gaspard Van Den Bryarde en echtgenote

- Donderdag 5 oktober om 8u voor: Loy Hungezeune

- Vrijdag 6 oktober om 8u voor: Niclaeys Aernout en echtgenote

- Zondag 8 oktober om 11u voor: Victor Neyts, Julia Jacxens en dochter Liliane, Cecile Danneels

- Zaterdag 7 oktober om 10u: doopsel van Aerjen, zoontje van Jeroen Camus en Gerdy Doom

- Zaterdag 7 oktober om 14.30u: huwelijk van Stijn Calis en Rowan De Keyser • Reacties(0)//www.tlissewegenartje.be/#post4843

TUSSEN D'OORTJES IN ONZE BIBLIOTHEEK

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje do, oktober 05, 2017 21:30:30


 • Reacties(0)//www.tlissewegenartje.be/#post4842

HALLOWEENTOCHT DIT JAAR TE ZEEBRUGGE

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje do, oktober 05, 2017 21:29:51

Dames, heren, en allerkleinste Halloweenfans!

Dit jaar gaat de halloweentocht niet door te Lissewege maar wel te Zeebrugge. Het worden twee-jaarlijkse evenementen, het ene jaar gaat het door te Zeebrugge en het jaar daarop te Lissewege.

Nu het is reeds zover, de inschrijvingen kunnen beginnen voor het Halloween evenement te Zeebrugge op dinsdag 31oktober!!!! Wat moet jullie hiervoor doen? De inschrijving PER kind kost U 2euro.

Hiervoor krijgen ze een avond vol magie, sfeer en een grote zak met lekkers om mee naar huis te nemen.

De inschrijvingen worden gezien als volledig en finaal wanneer u 2euro per kind stort op het rekeningnr van onze vereniging: BE72 7360 2132 5516

Ofwel mag U een gesloten omslag met het inschrijvingsgeld in de brievenbus bij de Eiensluisstraat nr 30 te Zeebrugge deponeren.

HEEL BELANGRIJK : zet in de vermelding van het bankoverschrift of op de omslag de naam & familienaam VAN IEDER KIND die deelneemt, want dit jaar vallen er ook 2 leuke extra prijzen te winnen! De namen van de ouders is dus niet belangrijk.

Een bevestiging van betaling naar iedereen toesturen is moeilijk, maar als u twijfelt of we uw betaling goed hebben ontvangen mag U altijd een pb hier op de pagina sturen en dan zullen we het zeker controleren en U geruststellen.

De plaatsen zijn ook dit jaar weer beperkt dus probeer u liever wat vroeger in te schrijven dan later, want hoe jammer zouden de kindjes het niet vinden mochten ze vernemen dat al hun vriendjes gaan trick or treaten, maar zij er niet bij konden zijn.

Hou onderstaande pagina in de gaten, want er komen zeker nog updates:

https://www.facebook.com/halloweenzeebrugge/

Halloween is comming!!! • Reacties(0)//www.tlissewegenartje.be/#post4841

Viering 25 jaar petanqueclub Lissewege en clubkampioenen 2017

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje do, oktober 05, 2017 21:29:05

Viering 25 jaar petanqueclub Lissewege en clubkampioenen 2017.

Vrijdag laatst werden alle leden en hun partners uitgenodigd voor de viering van 25 jaar petanqueclub en kampioenen 2017.

Tijdens de receptie werd een fotoreportage vertoond van de activiteiten van de afgelopen 25 jaar.

Vervolgens werden de aanwezigen uitgenodigd op een lekkere kaasschotel met bijhorende drank.

Als laatste punt van de avond hadden we de proclamatie van het kampioenschap 2017.

De kampioenen 2017 waren Rik Timmermans bij de heren en Agnes Steyaert bij de dames.

Uitslag kampioenschap 2017:

Rik Timmermans, Richard Byl, Agnes Steyaert, Michel Barremaecker, André Bil, Franz Angely, Edmond Depape, Leopold Jacobs, Roger Tavernier, Francine Jannsens ……

Enkele sfeermomenten door Magda en Daniël........KLIK HIER ofwel HIER! • Reacties(0)//www.tlissewegenartje.be/#post4840

FEESTCOMITE' ZEEBRUGGE STELT VOOR: 'DE MUGGE VAN BRUGGE'

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje do, oktober 05, 2017 21:28:16


 • Reacties(0)//www.tlissewegenartje.be/#post4839

NIEUWS UIT ZEEBRUGGE

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje do, oktober 05, 2017 21:27:35

S-Plus Zeebrugge organiseerde een feestmaaltijd en dansnamiddag....KLIK HIER! • Reacties(0)//www.tlissewegenartje.be/#post4838

HET PLEZANTSTE WANDELCLUBJE WINT DE EERSTE PRIJS OP DE TREFDAG

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje do, oktober 05, 2017 21:26:42

Een mysterieuze vondst op de zolder van 'lokaal dienstencentrum Van Volden' zorgt voor de nodige rumoer en gissingen. Een receptenboek uit de Middeleeuwen werd gevonden tijdens de voorbereiding van de verhuizing naar de Barrièrestraat, waarbij enkele regels lijken te ontbreken van een welbepaald recept. Nog vreemder wordt de hele zaak, wanneer plots een monnik het receptenboek opeist als eigendom van zijn abdij.

Dit was de start van de jaarlijkse 'Trefdag' georganiseert door de locale dienstencentra ocmw Brugge in dienstencentrum Van Volden waarbij ook enkele leden van het plezantste wandelclubje uit Lissewege aan deelnamen. 60 Deelnemers werden in verschillende 'Brugse gilden' verdeeld waarbij ons wandelclubje de naam 'Molenaarsgilde' kreeg.

Zoals gebruikelijk is er steeds een wandeling met zoektocht waarbij vragen moeten opgelost worden en enkele doe-vragen waarbij men mee moet doen aan verschillende opdrachten. De laatste opdracht was een recept maken van een lekker brouwsel met verschillen zelf uitgekozen ingrediënten. Dit brouwsel zou dan geproefd worden door een jury.

Na het beraadslagen van de jury werd ons wandelclubje beoordeelt dat ze het beste drankje hadden gemaakt en met de samentelling van de verschillende opdrachten de éérste prijs behaalden.

Bier- en kaasproef

Het brouwen en bewerken van een nieuw lekker drankje

Een strenge jury beoordeelt de verschillende brouwsels

Het plezantste wandelclubje met hun éérste prijs!

(excuses voor de bedenkelijke kwaliteit van de foto's) • Reacties(0)//www.tlissewegenartje.be/#post4837

STARTVIERING VAN HET NIEUWE SCHOOLJAAR VOOR DE KINDEREN VAN DE LISBLOMME

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje do, oktober 05, 2017 21:25:26

Woensdag 27 september was er de startviering van het nieuwe schooljaar voor de kinderen van De Lisblomme. Ze willen dit schooljaar vooral aandacht besteden aan 3 V-woorden: VREUGDE, VRIENDSCHAP en VREDE. Dit werd in de eucharistieviering symbolisch naar voor gebracht via een klavertje 3 en via houtblokken die ze omtoverden tot goudblokken.

Enkele sfeerbeelden........KLIK HIER ofwel.......HIER! • Reacties(0)//www.tlissewegenartje.be/#post4836

EUCHARISTIEVIERINGEN

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje ma, september 25, 2017 23:41:52

- Woensdag 27 september om 8u voor: Gaspard Van Den Bryarde en echtgenote

- Donderdag 28 september om 8u voor: Jacob Reyvaert en echtgenote

- Zondag 1 oktober om 11u voor: Loy Hungezeune

Vrijdag 29 september om 15.30u: huwelijk van Jeffrey Adams en Cindy Cattoor • Reacties(0)//www.tlissewegenartje.be/#post4835

HEBT U EEN VRAAG OF EEN PROBLEEM

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje ma, september 25, 2017 23:40:52

De lokale dienstencentra zijn doordrongen van buurtgerichte zorg. d'Oude Stoasie wil vereenzaming en kansarmoede in de wijken een halt toeroepen. Door de inzet van vrijwilligers die zich engageren als buurtambassadeurs, probeert ze 'ogen en oren' te hebben in de wijken. Zij zijn hét aanspreekpunt van uw buurt en luister met veel aandacht naar u!

De buurtambassadeurs worden begeleid vanuit d'Oude Stoasie - Lokaal diensten- en buurtcentrum.

Venetiëstraat 1 Zeebrugge (Stationsgebouw)

U kunt er tijdens weekdagen terecht voor:

- Aangepast vervoer naar winkels, banken, Post, thuiszorgwinkel, diensten, familie en vriendenbezoek,......

- Dagelijkse dienstverlening door maatschappelijk werkers

- Pedicure

- Was-, droor- en strijksalon

- Naaiatelier

- Klusjesdienst Zoc@home(tuinonderhoud, kleine klussen,....)

- Oplaadpunt budgetmeter

- Digitale hulp aan huis(hulp bij problemen computer, laptop, tablet, ipad, opnemen van meterstanden water, electriciteit en gas) • Reacties(0)//www.tlissewegenartje.be/#post4834

NIEUWS UIT ZEEBRUGGE

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje ma, september 25, 2017 23:39:50

Nieuwsjes uit Zeebrugge........KLIK HIER! • Reacties(0)//www.tlissewegenartje.be/#post4833

ZIEKENZORG ZWANKENDAMME-LISSEWEGE ORGANISEERT 'DAG VAN DE ZIEKEN'

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje ma, september 25, 2017 23:39:15

Afgelopen donderdag, 21 september, organiseerde 'Ziekenzorg Zwankendamme-Lissewege' hun jaarlijkse 'Dag van de Zieken' die doorging in zaal 'Centrum' te Zwankendamme. Op het programma stond: "Misviering, feestmaal en animatie'.

Na de misviering ging het richting zaal om er te genieten van 'beenhesp, frietjes met groentjes'.

Vervolgens was het tijd voor animatie met niet minder dan de 'Mugge van Brugge' vergezeld van het duo 'Déja vue'. Er werd geluisterd en ook ferm gelachen met de liedjes en kluchten van toen van wijlen 'Willy Lustenhouwer'. Tijdens de pauze mochten de aanwezigen nog genieten van 'koffie met gebak'. Proficiat aan Christiana en haar helpsters voor het verwezelijken van een super gezellige dag!

Enkele sfeerbeelden.........KLIK HIER ofwel.......HIER! • Reacties(0)//www.tlissewegenartje.be/#post4832

GRATIS 2 DWERGPAPEGAAITJES

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje ma, september 25, 2017 23:38:25

Gratis: 2 dwergpapegaaitjes met grote kooi inbegrepen!

Voor info: bel 'Polly' op het nummer 0470/31 15 31 • Reacties(0)//www.tlissewegenartje.be/#post4831

INFONAMIDDAG 'E-GEZONDHEID.......HOE WERKT HET'

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje ma, september 25, 2017 23:36:32

Info ' E-gezondheid'.......... hoe werkt het?

Woensdag 27 september om 14.30u

In de loop van uw leven raadpleegt u verschillende zorgverleners (artsen, apothekers, ziekenhuizen, verpleegkundigen, enz.). Door uw “geïnformeerde toestemming” te geven voor het elektronisch delen van uw gezondheidsgegevens, aanvaardt u dat de personen die u medisch behandelen informatie over uw gezondheid met elkaar delen. Als ze samenwerken en uw medische voorgeschiedenis kennen, kunnen die zorgverleners u snellere zorg verlenen en voorkomen dat u onnodige onderzoeken moet ondergaan.

De geïnformeerde toestemming is de goedkeuring die u als patiënt aan uw zorgverleners geeft om uw gezondheidsgegevens elektronisch en op een beveiligde manier met elkaar te delen. Het delen van de gegevens vindt uitsluitend plaats in het kader van de continuïteit van de zorg en voldoet aan de regels inzake de bescherming van uw persoonlijke levenssfeer.

Het zijn uw gegevens en die worden beschermd. U kunt op ieder ogenblik beslissen om ze al dan niet uit te wisselen.

Hoe het allemaal werkt leggen we u graag uit aan de hand van een info en later aan de hand van een demonstratie.

Inschrijven tot en met 22 september - Gratis!

Lokaal dienstencentrum Levensvreugde

Lisseweegs vaartje 43

8380 Lissewege

Tel. 050 32 62 80

www.dienstencentra-brugge.be

 • Reacties(0)//www.tlissewegenartje.be/#post4830

NIEUWS VAN BAKKERIJ HENDRIK

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje ma, september 25, 2017 23:35:34

Mieke laat weten dat bakkerij Hendrik door hospitalisatie van echtgenoot Hendrik tijdelijk gesloten is! De heropening zal tijdig medegedeeld worden. • Reacties(0)//www.tlissewegenartje.be/#post4829

FUN EN WORKOUT MET DE FOUTE PARTY TE LISSEWEGE

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje ma, september 25, 2017 23:34:48

Naar aanleiding van 10 jaar sportshoppen organiseert de sportdienst van de Stad Brugge nu ook een activiteit te Lissewege

Vanaf vandaag woensdag 20 september kan men aan sport doen met de "Foute party" in de turnzaal van de school 'Ter poorten'. Fun en Workout............Pure ontlading op 'foute' muziek!

Men kan zich nog steeds inschrijven.

Sportshoppen is voordelig proeven en genieten van een brede waaier aan sporten. Vandaag zwem je baantjes, morgen schud je de heupen tijdens zumba en overmorgen speel je een partijtje squash of badminton.

De aanschaf van een sportshopkaart geeft je toegang tot een vast weekaanbod van diverse sporten.

Men moet minstens 18 jaar zijn!

Een beurtenkaart kost 20 euro en is te verkrijgen:


- Huis van de Bruggeling

- sporthal Koude Keuken, Tempelhof, Gulden Kamer, de Landdijk

- stedelijk zwembad Jan Guilini

- In&Uit

Meer info: https://www.brugge.be/sportshoppen-17-18 • Reacties(0)//www.tlissewegenartje.be/#post4828

DIKKE SMURRIE IN HET FARRETJE

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje ma, september 25, 2017 23:33:36

Foto's Veerle D.

Afgelopen dinsdag werden heel wat algen uit het water verwijdert langs het Lisseweegs Vaartje.

 • Reacties(0)//www.tlissewegenartje.be/#post4827

NIEUWS UIT ZEEBRUGGE

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje ma, september 25, 2017 23:32:45

Nieuwsjes uit Zeebrugge.............KLIK HIER! • Reacties(0)//www.tlissewegenartje.be/#post4826

NIEUWS VAN 'T GROENHUYS

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje ma, september 25, 2017 23:31:53

Beste klanten,

Omwille van de moederschapsrust van Nicky zal de winkel vanaf volgende week (25/09) telkens de maandag en de dinsdag gesloten zijn en dit tot en met 17/12.

de openingsuren zijn dan als volgt:

woe-dond-vrij-zat: 9.30u-12.30u en 14.00u-18.00u

zon: 10.00u-12.00u

Vanaf 18/12 hanteren wij dan terug de normale openingsuren, met als enige sluitingsdag de maandag.

Bedankt voor uw begrip,

Martine & Nicky • Reacties(0)//www.tlissewegenartje.be/#post4825

BLIKVANGER VAN DE WEEK

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje ma, september 25, 2017 23:30:37

Wij inwoners moeten onze straatgoot netjes houden maar.......moet de Stad de straatgoten langs de Jacob Reyvaartstraat soms niet onderhouden? (Als je ze nog vindt!)

 • Reacties(0)//www.tlissewegenartje.be/#post4824

VLAAMSE HAVENDAG TE ZEEBRUGGE

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje ma, september 25, 2017 23:29:52

Zeebrugge is een jonge haven met een moderne infrastructuur. De totale goederenoverslag steeg van 14 miljoen ton in 1985 tot een volume van bijna 38 miljoen ton vandaag. De haven is dan ook een belangrijke Europese speler. De roll-on-roll-off-trafiek en het containerverkeer alleen al maken meer dan drie vierde van de totale Zeebrugse goederenoverslag uit. Het merendeel van de ladingen verlaat de haven per vrachtwagen. Toch neemt het aandeel van het spoor toe. Heel wat goederen komen ook aan per schip om opnieuw per schip te vertrekken (zee- en binnenschepen).

Zeebrugge is bovendien een cruciaal knooppunt voor onze energievoorziening, met drie aardgasterminals en tientallen windturbines. De bedrijven in het havengebied Brugge-Zeebrugge realiseerden vorig jaar een directe toegevoegde waarde van bijna 1 miljard euro (cijfers van de Nationale Bank). Bijna 20.000 mensen danken hun job aan dit knooppunt waaronder al 1.750 personen bij de Belgische Marine en waar zeeschepen, vrachtwagens, treinen en binnenvaartschepen elkaar ontmoeten. Hier worden de goederen die je straks in de winkelrekken vindt voorzichtig en efficiënt behandeld.(http://www.vlaamsehavendag.be)

Op zondag 17 september openden heel wat bedrijven hun deuren voor het grote publiek. Het Pierre Vandammehuis, naast de grote zeesluis aan de Isabellalaan, vormde het centrale vertrekpunt. Op deze plaats mochten we alvast Minister Ben Weyts en onze Burgemeester Renaat Landuyt begroeten.

Enkele sfeerbeelden.........KLIK HIER of anders HIER! • Reacties(0)//www.tlissewegenartje.be/#post4823

TRUCKERSPARKING TE ZWANKENDAMME

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje ma, september 25, 2017 23:28:58

Foto's Johan B.

Er stonden gisteren zondag maar liefst 21 vrachtwagens van vreemde origine langs

het Boudewijnkanaal rechtover de glasfabriek! • Reacties(0)//www.tlissewegenartje.be/#post4822

TERUG IN DE TIJD

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje ma, september 25, 2017 23:28:08

Wilfried Danneels(+) en Martine Vermander • Reacties(0)//www.tlissewegenartje.be/#post4821

STARTDAG BIJ KSA LISSEWEGE

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje ma, september 25, 2017 23:26:45

Op zaterdag 16 september vond de startdag plaats van KSA Lissewege onder de noemer 'KSA-Land'. Iedereen vanaf het eerste leerjaar tot het 5de middelbaar was welkom op de eerste editie. Ondanks het slechte weer waren toch heel wat kids afgezakt naar het terrein van de Regenboog. Na de kennismaking met de leiding was het tijd voor leuke activiteiten waarbij nat of vuil worden geen spelbreker mocht zijn. Op zaterdag 30 september gaat de 2de activiteit door!

De leiding in opperbeste stemming! • Reacties(0)//www.tlissewegenartje.be/#post4820

23 STE EDITIE VAN KOM OP TEGEN KANKER

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje ma, september 25, 2017 23:25:44

Kris en Kris van deur tot deur!

Het Plantjesweekend is een jaarlijkse actie die dit jaar al aan de 23ste editie is. Tijdens het derde weekend van september, dit jaar is dat op 15, 16 en 17 september 2017, vinden honderdduizenden azalea’s hun weg naar mensen die de strijd tegen kanker een warm hart toedragen.

Hoe en waar kan je een azalea kopen? Duizenden vrijwilligers zullen van deur tot deur gaan met de plantjes, zo ook te Lissewege…Een azalea kost 7 euro. • Reacties(0)//www.tlissewegenartje.be/#post4819
Volgende »