tlissewegenartje

tlissewegenartje

BINNENKORT IN 'DE PUT' LANGS HET BOUDEWIJNKANAAL

DorpsnieuwsGeplaatst door tlissewegenartje do, juli 13, 2017 21:43:49

BINNENKORT IN 'DE PUT' LANGS HET BOUDEWIJNKANAAL

"DE OVERZETFEESTEN"

Buurtcomité “Den Overzet” nodigt u veel plezier uit op de eerste editie van “De Overzetfeesten” op 15 juli 2017! Het buurtfeest vindt plaats aan de Pop-up De Put, langs het Boudewijnkanaal ter hoogte van de ponte. We voorzien een heerlijke maaltijd, een swingend optreden en een springkasteel voor de jongsten én een aangepast comfortabel toilet.

We gaan van start om 18u met het aperitief: een glaasje cava of fruitsap en hapjes van de barbecue. Om 19u schuiven we aan voor heerlijke côte à l'os van Chicken Georges met frietjes, sla, tomaat én warme brearnaisesaus. Voor de kinderen is er kip voorzien. Als aflsuiter krijgt iedereen een ijsje. Om 20u geven de muzikanten van “Par Hasard” het beste van zichzelf met herkenbare covers uit diverse genres & decennia in een eigen akoestische versie.

Volwassenen die wensen deel te nemen betalen €24, kinderen (tot 12j.) €12. Het aperitief, maaltijd en dessert zijn inbegrepen. Inschrijven kan door vóór 10 juli te storten op het rekeningnummer Curieus Brugge ( BE63 132 5459709 08 ) met vermelding van uw naam en het aantal kinderen en volwassenen. Breng gerust vrienden of familie mee, iedereen is welkom. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

PS: Wie niet deel neemt aan de maaltijd meg gerust ook iets komen drinken vanaf 20u!

FILMAVOND "PARADISE TRIPS"

GRATIS Openlucht Filmvertoning aan de Put - Vlaamse film 'Paradise trips' op 29 juli 2017 om 21u.

Mario is een buschauffeur die heel zijn leven gepensioneerden vervoerde naar het zonnige zuiden. Net voor zijn pensionering neemt hij nog een laatste klus aan. Deze maal brengt hij een kleurrijke groep jongeren naar een muziekfestival in Kroatië. Het botert niet goed tussen de alternatieve passagiers en de conservatieve Mario. Maar Mario's laatste busreis verandert in een fascinerende trip waarbij hij geconfronteerd wordt met zijn vooroordelen en zijn verloren zoon Jim met vrouw en kind ontmoet.

Chips en popcorn te verkrijgen!

Tip: neem zelf je lakentje mee voor extra gezelligheid!

Gratis toegang!

"MARGI - QUIZ"

Margi Quiz met Frikadellen à volonté! op vrijdag 11 augustus 2017 van 19.30u tot 22.30u

Inschrijven kan hieronder! Teams van Max. 5 personen.

Extra punten voor originele teamnamen.

Wie margi gekleed komt krijgt een gratis pint!

Mooie prijzen te winnen!!!

Gratis toegang

deput.popup@hotmail.com

  • Reacties(0)//www.tlissewegenartje.be/#post4729